Master Lock sleutelkluizen zijn gebruiksvriendelijk, zeer veilig en gemakkelijk te personaliseren. Als u er een aanschaft bij Kluizensite, krijgt u gemoedsrust wanneer u uw sleutels buiten opbergt. De duurzame behuizing van gegoten zink is bestand tegen hameren en zagen en roest niet, zelfs niet in zware buitenomstandigheden.

Wanneer u een sleutelkluis koopt, zorg er dan voor dat u er een kiest met een haak aan de binnenkant waar u een sleutel aan kunt hangen. Deze kluizen zijn geweldig voor zowel bedrijven als huizen, omdat ze een cijfercombinatie gebruiken waarvoor u de combinatie moet onthouden. Door de metalen constructie zijn ze stevig en goed gebouwd, maar ze zijn niet bijzonder draagbaar en zien er misschien omvangrijk uit. Zorg er bij gebruik van een van deze kluizen voor dat gevoelige voorwerpen buiten het zicht van kinderen en medewerkers worden bewaard.

Als u uw sleutels in een kluis wilt bewaren, is de Master Lock 5401 sleutelkluis voor aan de muur perfect voor deze klus. Het heeft een gepatenteerd ontwerp dat andere fabrikanten hebben gekopieerd.

Toont alle 9 resultaten