DRS Premium

De absolute top in kluizenland.
Zorgvuldig geselecteerde materialen kunnen geheel naar wens worden gecombineerd, zowel voor interieur als exterieur.
Kwaliteit is ons uitgangspunt. We leggen de lat hoog voor precisie en betrouwbaarheid. Om aan de wensen en eisen van de klant te voldoen werken we naar de perfecte mix tussen uitstraling en functionaliteit. We bieden, naast onze standaard producten, een serie van speciale premium kluizen aan.
We upgraden deze klasse kluizen door middel van het uitmuntende ontwerp en met de hand bewerkte elementen van het metaal, hout, glas, alcantara en/of leer.
Zo kan de buitenzijde in vrijwel iedere kleur hoogglans worden gespoten en in metaal, hout of leer worden uitgevoerd. Beslag en regelwerk kan in chroom- of goudkleur. Voor het interieur kan worden gekozen uit diverse materialen zoals speciale houtsoorten, leer of alcantara.
We zijn u graag van dienst met maatwerk advies.

Exclusieve safes

Wertheim Luxus

De Wertheim AG15 (klasse I) en BG15 (klasse II) kunnen worden uitgerust met een houten inzet bestaande uit verschillende compartimentjes.
Het interieur kan naar wens worden uitgebreid met maximaal 3 laden voor de berging van bijvoorbeeld juwelen. Ook ledverlichting kan in het interieur worden
ingebouwd.

Wertheim Luxus
DE RAAT Kluizen en brandkasten
DE RAAT