Iedereen beschikt in zijn woning of appartement over waardevolle voorwerpen of documenten die men wil beschermen tegen inbraak of brand.

De DE RAAT privékluizen zijn ideaal voor dergelijke particuliere waardeberging. Een kluis of brandkast kan niet alleen financiële schade voorkomen, maar ook heel wat emotionele schade voorkomen bij een inbraak, zoals bij de diefstal van familiejuwelen. Geld is te vervangen, waardevolle herinneringen niet.


De kluizen serie DE RAAT PT is voorzien van een mechanisch dubbelbaardslot met sleutel. Deze kluizen zijn Inbraakwerend getest volgens de Europese norm EN 14 450 en zijn brandvertragend volgens de Duitse norm DIN 4102. De dubbelwandige constructie van deze safe is immers gevuld met brandvertragend isolatiemateriaal zodat de temperatuur in uw kluis enige tijd onder de kritieke 175°C blijft.

DE RAAT kluizen PT met sleutel

Belangrijkste kenmerken

 • De De RAAT serie PT (met sleutel) en serie kluizen ET (met elektronisch codeslot) zijn al jaren de meest verkochte degelijke instapkluizen voor particulieren in de Benelux.
 • Dit model met sleutelslot is verkrijgbaar in 7 verschillende afmetingen. U vindt dus altijd wel eentje die voor u past. Als u twijfelt tussen 2 modellen dan is ons advies altijd: als je de plaats er voor hebt, neem dan de grootste. Want je zal zien, achteraf komt er altijd nog wel iets bij om in de kluis te leggen.
 • DE RAAT is Europa’s grootste kluizen en brandkasten distributeur en zijn dealers werden zorgvuldig geselecteerd. Hebt u dan ook vragen, stel ze vrijblijvend aan onze kluizenspecialisten per mail via info@kluizensite.be of per telefoon op +32 (0)9 395 20 35.  Of nog beter, spring eens binnen in de toonzaal. Dan kan u de kluizen en brandkasten bekijken en betasten en de verschillen pas echt goed evalueren.
 • Europees gecertificeerd tegen diefstal Klasse S2 volgens de Europese norm EN 14450 (Meer info over deze norm?)
 • Deze classificatie geeft een minimale indicatie waardeberging  5.000 Euro voor cash geld en 9.000 Euro voor juwelen en kostbaarheden
 • De kluiswand is dubbelwandig uitgevoerd. Deze dubbelwandige constructie is gevuld met een brandvertragende vulling volgens de Duitse Industrienorm DIN 4102. Dit betekent niet dat de kluis brandwerend geattesteerd is, maar dat er een eerste bescherming wordt geboden tegen brand. Indien de brandwerendheid voor u belanrijk is dan adviseren we de TECHNOMAX DP kluizen, verkrijgbaar met 3 types sloten met gecertificeerde brandweerstand van 30 minuten of de DRS Combi-Fire met gecertificeerde brandweerstand van 60 minuten.
 • De kluis is voorzien van een dubbelbaard gecertificeerd  sleutelslot en wordt standaard geleverd met 2 sleutels.
 • Het slot sluit driezijdig en beschikt over robuuste verchroomde slotschoten
 • Verkrijgbaar vanaf kluisvolume 5 L en gewicht 17 kg tot kluisvolume 160L (110kg)
 • Kleur RAL 7035 grijs
 • De kluis is voorzien van verankeringsgaten in de kluisbodem en de kluisachterwand (2 gaten in de bodem + 2 gaten in de achterwand)
Kluis met dubbelbaardsleutel

Bekijk de promotieprijzen in onze kluizen webshop.

Verkrijgbaar in 7 verschillende afmetingen:

DE RAAT PT1 kluis

DE RAAT privékluis PT1
H330xB450xH385mm
Security Level S2

PT2 kluis De RAAT

DE RAAT privékluis PT2
H450xB450xH385mm
Security Level S2