Vorige
Vorige productafbeelding

TECHNOMAX GOLD GMD/GMK/GMT

 343,00 759,00
Volgende

DRS Prisma I

 704,00 4.246,00
DRS Prisma I 25

Technomax DP

 531,00 902,00

Kenmerken TECHNOMAX DP kluizen:

 • De Technomax DPE kluizen met elektronisch codeklavier en noodsleutel bieden bescherming tegen inbraak (EN 14450 S2)
 • De Technomax DPE kluizen met elektronisch codeklavier en noodsleutel bieden bescherming tegen brand (EN 15659 LFS30 30min voor papier)
 • De modellen DPE 5 en 7 zijn voorzien van een legbord
 • Voorbereid voor vloer- en muurverankering
  1 montagegat voor muurverankering + 1 montagegat voor vloerverankering
  Verzekeringsmaatschappijen raden aan om kluizen en brandkasten tot 1.000kg steeds te verankeren
 • Wordt zonder batterijen geleverd
 • Kleur: donkergrijs
 • Indicatie waardeberging €5.000 Euro voor contant geld, €9.000 Euro voor kostbaarheden

 

Beschrijving

De Technomax DP serie biedt bescherming tegen inbraak en brand. Met hun knap en elegant Italiaans design passen deze kluizen in ieder interieur.

De Technomax DP kluizen serie is beschikbaar in verschillende afmetingen en met verschillende slot mogelijkheden:

[table id=161 /]

 

De Technomax DP komt voorzien van een dubbelbaard sleutelslot maar kan eveneens geleverd worden met een elektronisch cijferslot.

Iedereen beschikt in zijn woning of appartement over waardevolle voorwerpen of documenten die men wil beschermen tegen inbraak of brand.

De TECHNOMAX brandkasten serie DP zijn ideaal voor de particulier die belangrijke documenten niet alleen wil beschermen tegen diefstal, maar ook tegen brand.

De Raat Security Products is Europa’s grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten zoals kluizen, brandkasten, gepantserde dossierkasten, afstortkluizen, sleutelkluizen, wapensafes, … .

Met kwalitatief hoogwaardige kluizen en brandkasten tracht De Raat een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving. Op tal van fronten onderscheidt De Raat zich van andere spelers op de lokale en internationale markt voor veiligheidsproducten.

DE RAAT brandkasten, kluizen en wapenkasten

SECURITY TOOLS bv maakt officieel deel uit van het Belgische netwerk van DE RAAT kluizen en brandkasten dealers. Als DE RAAT dealer staan we garant voor goede en betrouwbare adviezen.bij de aankoop van een kluis of brandkast.

Dankzij de inzet van eigen vervoer en een grote  voorraad kan De Raat op zeer flexibele wijze omgaan met aflevering en installatie van haar kluizen en brandkasten. Het voorraadniveau wordt doorlopend gecontroleerd aan de hand van signalen uit de markt.

Als een standaard product toch niet voldoet aan de wensen en/of eisen van de gebruiker dan is De Raat in staat vrijwel iedere vorm van maatwerk te leveren. Onze deskundige specialisten denken graag met u mee om tot een optimale oplossing te komen.

Mocht zich toch nog met een product een probleem voordoen dan zorgt de eigen technische dienst van De Raat voor een passende oplossing van het probleem.

Bezoek onze showroom te Wetteren. De meeste van deze kluizen en brandkasten staan op voorraad en kunnen onmiddellijk worden meegenomen.

 

Waardeberging voor contant geld : 5.000 Euro

Waardeberging voor kostbaarheden : 9.000 Euro

 

 

Flyer TECHNOMAX DP kluizen / brandkasten voor particulier en KMO (Pdf)

Extra informatie

Wat wilt u beschermen?

, , ,

Inbraakweerstand

Brandbescherming

,

Deuropening

Verankering

,

Waardeberging Contant

Waardeberging Kostbaarheden

Waartegen zoekt u bescherming?